Nya datum för Allt för sjön

Den 7–15 mars är det dags för Allt för sjön i Stockholm, som i år hålls en vecka senare än tidigare.

Sveriges största båtmässa bjuder alltid på flera premiärer, ofta även för lite större båtar. I mitten av januari var efterfrågan på monteryta stor.

Bland de premiärer som utlovas märks Nimbus T8 och Rupert Marine med nyheten Angus. Bland segelbåtarna märks Hallberg-Rassy som har svensk premiär på 40 C, men även Rosättra, X-Yachts, Arcona och Shogun är på plats.

Bland elbåtarna är bland andra Candela för första gången på plats som utställare. X Shore har två nya modeller, Eelord 6000 och en ny version av Eelex 8000.

En av de avdelningar som lockar flest besökare är Classic Boat Show. I år blir den i form av en tidstypisk 1900-talsutställning som en tidsresa. Ansvarig är Pierre Dunbar.

För de yngre sätter Water Park fokus på olika aktiviteter och prova-på. I år blir det bland annat provkörning av elbåtar och segling av jollar i den stora bassängen.

Nytt för i år är också fri entré för barn upp till 15 år, för att locka fler barnfamiljer.

Varje dag under Allt för sjön arrangeras ett scenprogram med Bengt Wallin, före detta chef för Båtmässan i Göteborg, som moderator. Särskilt fokus på miljön blir det under en av dagarna.

www.alltforsjon.se

Bildtext: Allt för sjön arrangeras 7–15 mars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*