Hård bottenfärg för alla svenska vatten

Trilux Hard Eco är en hård och tålig färg som uppfyller lokala miljökrav och löser problemet i hamnar där polerande och koppar- och biocidinnehållande bottenfärger inte är tillåtna att användas. Ytan är mycket slitstark och tvättbar till och med i båttvättar.

Färgen polerar inte av och är avsedd för alla typer av båtar och alla typer av material med korrekt förbehandling. Den är lämplig i insjöar, utmed norrlandskusten eller då koppar- och biocidinnehållande färger inte får användas.

Trilux Hard Eco är en halvblank 2-komponent epoxifärg med slät yta som är enkel att måla och underhålla. Den är slitstark, hård yta tål att skrubbas och den kan målas ner till +5˚C, med pensel eller rulle. Finns i kulörerna vit, svart och navy och levereras i förpackningarna på 750 ml eller 2,25 liter.

Regelbunden tvätt av botten under säsongen behövs för att undvika beväxning av alger och havstulpaner i vatten med kraftigare beväxning

Eftersom ytan är så hård behöver all gammal bottenfärg och 1-komponent grundfärg avlägsnas innan målning. Väl sittande 2-komponent grundfärg kan sitta kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*