Välkomna båtsäsongen med Bygghemma.se

Våren börjar sakta men säkert bjuda på sin värme och det kommer gå snabbt tills att båten ska göras redo för årets båtsäsong. Kanske skrovet behöver målas om, båten vaxas eller båtmotorn uppgraderas. För oss båtfantaster går det inte annat än att längta till första turen på havet med vinden i håret och vågorna kluckandes bredvid.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN BYGGHEMMA.SE

Stort utbud av båtmotorer
Även om bygghemma.se är nya på båtmarknaden kan det med trygghet sägas att sortimentet som erbjuds kommer med stor kunskap och erfarenhet. Och att kunna erbjuda ett välfyllt utbud av båtar och båttillbehör är något man är mäkta stolta över. Inte minst utbudet av båtmotorer och alla dess olika tillbehör du kan tänkas behöva. Valet av motor är såklart beroende på båttyp och bygghemma.se hoppas kunna erbjuda något för alla önskemål. I sortimentet hittar du mängder av båtmotorer. Vare sig du behöver en elmotor eller en bensindriven utombordare med allt från 2,6 HK till 50 HK i motorstyrka så hittar du något som passar just din båt. De flesta av båtmotorerna är av fyrtaktstyp som förbrukar mindre bränsle och ger lägre avgasutsläpp, vilket har en positiv inverkan på miljön. I båtsortimentet hittar du bland annat välkända varumärken som Tohatsu, Parsun, Sail Motors och Greatwhite.

Kickstarta båtsäsongen
Ibland behövs inspiration, så även när det kommer till båtlivet, och det är något bygghemma.se gärna hjälper till med. På webbplatsen erbjuds inte bara båtmotorer utan även båttillbehör och annat som kan vara bra att ha med sig ute på sjön. Behöver du nya sjökläder, sjöräddningsutrustning eller marinelektronik? Är du i behov av en ny brygga till sommarstugan eller en trygg och säker flytväst till båtturen?

Det är enkelt att handla online så ta en titt och inspireras men framförallt försäkra dig om att du har allt du behöver inför rådande båtsäsong. Ingen tid finns att förlora för när båten väl är i vill du slippa tänka på annat och bara njuta av allt vad båtlivet innebär. Bygghemma.se hälsar dig varmt välkommen att kika in på sajten och utforska sortimentet för oss båtälskare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*