5 mars, 2020

Sverigepremiär för Hallberg-Rassy 40C på Allt för sjön

Hallberg-Rassy 40C får svensk premiär på Allt för sjön i Älvsjö, som hålls 7–15 mars. Dessutom visas Hallberg-Rassy 340 och den nya 50 fots sjöräddningskryssaren ”Mai Rassy”, donerad av familjen Rassy, som kommer att ställas ut bredvid Hallberg-Rassybåtarna.

Helt nya Hallberg-Rassy 40C hade världspremiär på världens största båtmässa, Boot Düsseldorf i Tyskland i januari 2020. Varvet visade där även alla nya modeller med dubbla roderblad; utöver 40C Hallberg-Rassy 57, 44, samt 340.

Hallberg-Rassy 40C tänjer på gränserna för vad som är möjligt i en båt upp till 40 fot. Aldrig förr har man fått ut så mycket boendevolym och stuvutrymmen i den här storleksklassen. Båten testseglades vid varvet i december 2019 och de högt ställda förväntningarna överträffades. Båten har ett fantastiskt driv och är mycket lättstyrd, med full kontakt, man känner varje vindvridning och våg i ratten.

Info: www.hallberg-rassy.com