12 mars, 2020

Följ She Captains föredrag om seglingsresor på Facebook idag!

Nätverket She Captain skulle ha presenterat sina seglingsresor på Allt för sjön idag. Eftersom mässan har stängts i förtid hålls mötet via nätverkets egen Facebookgrupp.

Endast kvinnor kan vara med i nätverket. Den som vill kolla på det måste vara medlem och som man är enda möjligheten att titta tillsammans med någon kvinna eller logga in via någons konto. Föreläsningen hålls kl. 18.30 torsdag 12 mars.

Så här beskrivs She Captain på Allt för sjöns hemsida:

”She Captain har genom inspiration, kunskaper och pepp haft fullbokade seglinsresor till Västindien. Bus, mod och bryta normer är receptet för att slå världsrekord i seglings och motobåts eskaders samt att få fler kvinnor aktiva på sjön.

De inspirerar och lär ut genom att göra, allt uppkryddat med musik och dans. Kom och lyssna till grundaren Anna Mourou berätta om She Captains fullbokade seglingseskadrar i Medelhavet och Karibien. Hur är det egentligen att segla tillsammans 50 pers? Vad är det She Captain gör som får deltagare att komma tillbaka och segla med dem igen och igen, hur blir segling kul för alla ombord?”

Föreläsare är Anna Mourou Lange, She Captain.

Länk: https://www.facebook.com/groups/shecaptain/