24 mars, 2020

Erlandsons håller extra öppet med leverans till bilen med båttillbehör

Tillbehörsföretag i båtbranschen satsar extra för att båtägare ska kunna köpa båttillbehör på ett säkert sätt. Erlandsons Brygga har extra långa öppettider onsdagar och fredagar från och med 25 mars.

Förutom utökade öppettider blir det även leverans direkt till bilen på Erlandsons parkeringsplatser utanför butiken om varorna har beställts via e-mail eller telefon. Betalningen sker med mobila terminaler eller Swish.

– Jag var på min egen båtklubb och medlemmarna visste inte hur de skulle få tag i tillbehör och utrustning för att kunna fixa med sina båtar, säger Johan Josefsson, själv båtägare och vd för Erlandsons Brygga AB.

– Många båtägare är i riskgruppen och känner sig osäkra för att komma till butiker. Nu behöver de inte det, vi kan leverera direkt till bilen om varorna beställs i förväg.

Med sju butiker specialiserade på båttillbehör är Josefssons företag ett av de största i båtbranschen. De finns på flera platser i Stockholm samt i Göteborg och Västervik.

Snart är det påsk och därmed den riktiga höjdpunkten för alla som har båt. Då gäller det att ha färg och annan utrustning hemma så att man kan ta hand om sin båt.

– Vi är glada för att vi kan ha öppet. Det är stora volymer som ska säljas den närmaste tiden och båtägarna behöver hjälp. Nu får de det!

Mer information om adresser och öppettider: www.erlandsonsbrygga.se

Butikerna kan kontaktas på tel. 010-722 2000 eller e-mail info@erlandsonsbrygga.se