31 maj, 2020

Marin utbildningsanläggning skapas i centrala Stockholm

Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB flyttar från Långholmen till Frihamnen i Stockholm där Nordens modernaste utbildningsanläggning byggs med inflyttning hösten 2020.

Företaget är helhetsleverantör av säkerhetskurser för yrkessjöfarten och utbildar i STCW Manila samt har ett komplett utbud för privatpersoner, allt från nybörjarkurser till avancerade högfartsutbildningar.

Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB har varit verksamma från Långholmen men nu byggs en ny ändamålsenlig utbildningsanläggning i Frihamnen.

Anläggningen som byggs på en pråm kommer med tid att växa fram till att bli Nordens modernaste utbildningsanläggning där kvalitativ utbildning kommer att erbjudas i moderna och lämpliga utbildningslokaler. Det kommer även att finnas möjlighet för sjösäkerhetsövningar och mycket mer.

– Vi har varit verksamma i snart tio år under tillväxt. Jag är mycket nöjd med att vi nu skapar en synnerligen bra miljö där vi fortsatt kan utvecklas och leverera kvalificerad utbildning som kommer kursdeltagarna tillgodo, säger Göran Hagberg, styrelseordförande för Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB.

Inflyttningen sker hösten 2020. Det löpande arbetet med färdigställande kan följas via sociala medier.

Info: www.navigationsgruppen.se