11 augusti, 2020

Arcona Najad Yachts startar samarbete med Navigare Yachting

Navigare Yachting har tagit fram en ny premiumprodukt med utvalda Arcona-modeller. Båtarna kommer att finnas tillgängliga för charter i Sverige och i Medelhavet.

Detta lanseras i samband med Öppet varv. Där gör bolagen en gemensam satsning samt på minimässa på Arcona/Najads hemmaplan i Gustavsberg, 28–30 augusti 2020.

– De senaste åren ser vi ett ökande intresse för alternativt båtägande. Navigares nya premiumsegment är helt i linje med Arconas målgrupp. Vi ser fram emot denna spännande satsning som också breddar vår målgrupp samtidigt som det ger möjlighet att segla en performance-cruiser i premiumklass även på en chartersemester, säger Nicolas Broberg, vd på Arcona Yachts.

De båtmodeller från Arcona som kommer att finnas i Navigare Yachtings investeringsprogram för charter är: 345, 385, 410, 435 (bilden ovan) och 465.

Arconas båtar kommer att finnas tillgängliga i Navigares investeringsprogram Navigare Ultimate som är ett charter management program med möjlighet för en mycket attraktiv avkastning per år. Inkomsten ökar eller minskar beroende på hur mycket du segla.

– Det är otroligt spännande att kunna erbjuda en helt ny produkt som blir ett väldigt bra komplement till Navigares befintliga sortiment,” säger Jesper Rönngard, vd på Navigare Yachting.

– Vi vet att många kunder har följt både Navigare och Arcona genom åren men hitintills har det inte varit möjligt att kombinera de två. Nu kan kunder placera en top-of-the-line segelbåt i ett program där båten istället för att kosta pengar faktiskt kan generera en årlig avkastning.