4 september, 2020

Brabus Shadow 900 XC Cross Cabin

Brabus Shadow 900-sortiment 2020 utökas med en crossover. Brabus Shadow 900 XC Cross Cabin är den senaste versionen på tillverkarens 37-fots serie med. Världspremiären är planerad till boot Düsseldorf, 23–31 januari 2021.

Brabus Shadow 900 XC Cross Cabin följer på två andra nyheter från samma företag tidigare i år: Sun-Top- och Spyder-versionerna.

Den nya modellen kombinerar funktionalitet, enkel rörlighet, sociala utomhusutrymmen och mångsidighet hos en båt med utombordare med en rymlig, helt täckt och bekväm hytt.

Tillverkaren säger att denna lyxiga, högpresterande Cross Cabin kan betecknas som ett lyxigt “Sports Utility Vehicle” för havet. Den erbjuder bekväma, upphöjda sittplatser för sju personer och en rad skräddarsydda detaljer som är kända för en Brabus.

Det finns bara 37 exemplar av Black Ops Limited Edition-versioner, höjdpunkten i Brabus Shadow 900-sortimentet med sin mörka metallgrå färg och röda klädsel, som en del av en exklusiv samlarserie.

Med en kombinerad effekt på 900 hk från dubbla 450 Racing Mercury Marine 4,6-liters V8 Verado fyrtaktsmotorer har båten ett mycket bra vikt/effekt-förhållande med en toppfart på 55+ knop och en bra marschfart upp till 40 knop.

Köparna kan välja mellan en lång rad tillbehör. Bland annat ett nytt paket med flera förvaringsutrymmen för äventyrsutrustning och livsstilsutrustning eller välj den lyxiga och bekväma akterkabinen med ”queen size” -sovrum. Man kan även få en wet-bar och kylskåp till akterdäcket.

Brabus Marine är en allians mellan den finska båtbyggaren Axopar Boats och lyxbilsproducenten BRABUS. BRABUS Marine fokuserar på lyxprodukter för globala marknader med starka ambitioner att bli ett av världens mest ikoniska båtmärken.

Fakta Brabus Shadow 900 XC Cross Cabin

Längd:                                       11,73 m

Bredd:                                       3,35 m

Djup:                                         0,85 m

Vikt:                                           4 500 kg (inklusive motorer)

Bränsle:                                     730 liter

Material:                                    GRP

Toppfart:                                    + 60 knop

Motorer:                                     2×450 hk

Skrovdesign:                             Dubbla steg, 20 grader

Kojer:                                        2 + 2

Info:                                           www.axopar.fi