Kreativ och lyxig – Sunseeker 88 Yacht

Sunseeker International har avslöjat fler detaljer om sin nya, lyxiga 88 Yacht. Båten ska sjösättas senare i år och är ett exempel på den senaste designen och teknologin från det engelska båtvarvet.

Den här yachten kommer att märkas tydligt i många hamnar världen över. I 88-fotaren kombineras alla fördelar med en yacht i den här storleken. 88 Yacht har imponerande och för Sunseeker nya yttre linjer och en slank hardtop med tak och en del som kan öppnas.

Båten är försedd med dubbla MTU 10V 2000 dieselmotorer som standard. Ombord finns plats för åtta gäster och fyra i besättningen i fullständig lyx. Trots de rejäla dimensionerna når båten farter på upp till 28 knop.

88 Yacht har bland annat Sunseekers ”Beach Club” koncept, som man når via kraftfulla teaktrappor med LED-belysning. ”Beach Club” förvandlar den här delen av båten till ett privat område med bland annat innovativa X-TEND solbäddar under parasoll. Här finns även en ”regndush” och gott om stuvutrymmen inklusive två utrymmen för två Seabobs. Den utökade badplattformen är perfekt för att ta med en tender och där finns även plats för en flybridge kran för att hantera vattenskotrar m m.

Båtens flybridge har noga utvald möblering. Detsamma gäller akterdäcket, som även kan förses med spa med solbäddar.

På huvuddäck finns bland annat ett stort pentry med matplats, en särskild yta för frukost samt en bar. Pentryt har fullhöjds kyl och frys samt diskmaskin som standard.

Vid förarplatsen är båten utrustad med flushskärmar med de nya Simrad NSO evo3.

Midskepps finns en stor matplats för åtta personer, soffgrupp samt rikligt med stuvutrymmen. Ljus kommer in i båten på flera platser tack vare glas från durk till tak.

Salongen inbjuder till att umgås med gäster. En 55” TV är standard.

Fakta Sunseeker 88 Yacht
Längd:                           26,38 m
Bredd:                           6, 47 m
Djup:                             1,95 m
Vikt:                              75 400 kg
Bränsle:                         11 000 liter
Vatten:                          1 400 liter
Hålltank:                       435 liter
Info:                              www.sunseeker.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*