12 oktober, 2020

Sverigepremiär för Puccini Yachts

Ett nytt exklusivt båtmärke kommer introduceras på den svenska marknaden 2020. Den kinesiska båttillverkaren Puccini Yachts har riktat in sig på den europeiska marknaden med motorer som Volvo Penta och Suzuki samt godkända enligt CE-standard.

Yachterna, som är mellan 40 och 110 fot, är helt unika för varje enskild kund och erbjuder smart teknologi och olika planlösningar utifrån kundens önskemål. Ett alternativ är en 82 fot superyacht med endast en master svit, ett stort biorum och en stor salong.

Puccini Yachts har en unik och lyxig design ritade av italienska båtdesignern Stefano Caruso som tilldelades Red Dot Award & CGD Award 2015 och den franska motorbåtdesignern Frédéric Bonnet.

Generalagenten för Puccini Yachts i Sverige, Marc Skeppstedt, säger att lanseringen kommer öppna upp för ett bredare kundsegment med krav på olika branschlösningar. Priserna på exempelvis PY78 fot skiljer sig avsevärt från motsvarande konkurrenter. Detta blandat med den skräddarsydda designen gör Puccini Yachts till ett konkurrenskraftigt märke som, enligt återförsäljaren, kommer att göra sig bra i Skandinaviska vatten.

Exklusiv återförsäljare av Puccini Yachts är Skeppstedt Yachting som ingår det globala yachtnätverket Raffles Yacht Group Singapore. Det är en av de ledande leverantörerna för marina och yachtlösningar i Asien. Skeppstedt Yachting kommer att tillhandahålla en rad olika tjänster som fulländar ägandet av Puccini Yachts.

Info: www.skeppstedtyachting.se