15 oktober, 2020

Black Edition från Husky

Finnmaster lanserar Husky Black Edition inför båtsäsongen 2021. Nyheterna har den mest heltäckande standardutrustningen på aluminiumbåtsmarknaden.

Pressmeddelande:

Efter den fina båtsommaren 2020 har Finnmasters produktplanerare och båtbyggare lyssnat på kundernas upplevelser och respons. Den förnyade Husky Black Edition modellserien är nu redo med en omfattande standardutrustning.

De nya modellerna finns hos Huskys återförsäljare i Skandinavien kan man bekanta sig med båtarna från och med 15 oktober och i Finland i början på november.

– Vid lanseringen av den förnyade modellserien tar vi hjälp av digitala plattformar och AR-teknologi, säger Henri Nurminen, försäljnings- och marknadsföringschef på Finnmaster Boats Oy.

Husky hybridskrovets egenskaper är framtagna tillsammans med Finlands främsta båtkonstruktörer. Speciellt fokus har satts på båtens pålitliga och trygga köregenskaper i varje väder, i skärgården och på öppet hav. Höga fribord, stadiga fotsteg, öppet fördäck och formad vindruta ökar säkerheten och bekvämligheten ombord.

I båten har de bästa egenskaperna från två båtmaterial kombinerats. Det slitstarka, stadiga, helsvetsade aluminiumskrovet kombinerat med däcket i glasfiber, möjliggör en utformning som garanterar utmärkt komfort.

Huskybåten hålls stabil även i större vågor och med fjädrade stolstativ är färden bekväm också i krävande förhållanden. Den mörka ytan minskar på reflektioner av bländande solstrålar från pulpeten. Dessutom har Husky Black Edition aluminiumbåtarna SmartDeck som standard durkbeläggning. Ytan är hållbar men mjuk och är behaglig både under heta sommardagar och på kalla höstmorgnar. SmartDeck-ytan blir inte hal även om den blir våt och den tål trycktvätt. Nya svarta räcken, pollare och vattenskidbågar binder samman stilen och ger ett ståtligt intryck.

Husky passar utmärkt som förbindelsebåt, för dagsturer, vattensporter och för fiske. Det är enkelt att röra sig i båten, där finns många sittplatser att välja mellan och flertalet praktiska lösningar gör livet till sjöss säkert för passagerare i alla åldrar.

Till säsongen 2021 tillkommer en omfattande lista över tilläggsutrustning för fiske till Huskymodellerna. Båtarna har motoralternativ med hög prestanda till varje storleksklass.

 

För mer information: Henri Nurminen, Försäljnings- och marknadsföringschef, Finnmaster Boats Oy

tel. +358 500 776 226,  henri.nurminen@finnmaster.fi

 

Högupplösta bilder och videoklipp: http://finnmaster.fi/fi/press-media/2