5 november, 2020

Sunseeker Predator 74 för den som vill synas

Nu finns chansen för alla som vill köpa en Sunseeker i begränsad upplaga. Sunseeker Predator 74 och 74 Sport Yacht kommer att finnas tillgänglig som en XPS-version med extra stora motorer.

Båda yachterna kommer att ha en dramatisk ny styling och många lyxiga tillval. Det så kallade XPS-paketet erbjuds med det största MAN-motoralternativet från 1900 hk, vilket ska tillräcklig prestanda för köpare med stora plånböcker.

Sunseeker understryker sin ”machoframtoning” med de nya modellvarianterna. I designen ingår detaljer i exklusiva träslag, lyxigt kontrasterande tyger och noggrant utvalda lacker tillsammans med bland annat en indirekt och dimbar belysning ska skapa en sofistikerad atmosfär. I detaljerna märks även kolfiberfärger, reflekterande ytor och skåpdetaljer i rostfritt stål som även finns i de senaste Predator- och Sport Yacht-modellerna.

De yttre sociala utrymmena har bland annat elektrisk sänkbara bord i kolfiber, förbättrad klädsel på alla sittytor och stora solskydd. Om ägarna vill ha ett riktigt uppseendeväckande utseende på sina båtar kan de även lägga till ett mörkgrått skrov med silveröverbyggnad.

Både Predator 74 och 74 Sport Yacht har haft stora försäljningsframgångar sedan lanseringen. De nya versioner ska visas i januari 2021.

Fakta Predator 74 och 74 Sport Yacht

Längd:                     22,82 m

Bredd:                      5,38 m

Djup:                        1,83 m

Vikt:                         45 300 kg

Sovplatser:               6–8 plus 2 crew

Toppfart:                  40 knop

Räckvidd:                 330 M vid 21 knop

Bränsle:                   4 800 liter

Vatten:                     800 liter

Hålltank:                  185 liter

Motorer:                   2 x MAN V12 à 1900 hk

Info:                         www.sunseeker.com