19 november, 2020

Humminbird HELIX G4N

HELIX är sedan första lanseringen populära ekolod för sportfiskare. Avancerade och innovativa funktioner som AutoChart Live, Mega Imaging och Chirp teknologi har varit drivande i tidigare generationer. Den fjärde generationen G4N är uppdaterad med integrerad NMEA2000 och WiFi samt förberedda för framtida One-Boat Network funktioner.

HELIX G4N finns i flera olika storlekar 8”, 9”, 10,1”, 12,1” och 15,4”. Varje storlek, förutom 15,4”, finns i tre olika modeller beroende på ekolodsteknik, enbart Dual Spectrum Chirp ekolod, i kombination med Mega Down Imaging+ eller med dem båda samt Mega Side Imaging+. Humminbirds Mega Imaging+ teknologi är känd för sin höga detaljrikedom och ett populärt verktyg för att hitta fisk och identifiera strukturer på botten. HELIX G4N kan kompletteras med Mega 360 Imaging givare som likt en undervattensradar ger en klar bild på 70 m runt båten.

HELIX G4N serien är även utrustad med GPS-plotter som är kompatibel med Navionics sjökort. Möjlighet finns även att skapa egna djupkartor direkt på skärmen när båten körs med AutoChart Live.

Pris från 10 995 till 39 995 kr.

Info: www.comstedt.se