8 februari, 2021

Fortsatt samarbete med Malcolm McKeon

Windy Boats fortsätter sitt samarbete med Malcolm McKeon Yacht Design för en helt ny modell: Windy SR53X. Den nya modellen är under utveckling och förses med två olika däckslösningar samt utombordare eller inombordare. Versionen som syns på bilden här intill ska enligt planerna sjösättas till säsongen 2022/23.

Windy sin SR Line innehåller modeller från 26 till 60 fot.

– SR53X kommer med en ny design som påminner om SLR/SR60 med lika goda sjöegenskaper och generösa fribord som också utökar möjligheterna att skapa boutrymmen under däck, säger Malcolm McKeon.

Trevor Fenlon, vd för Windy Boats, tillägger:

– Vi är mycket glada för att fortsätta vår SR LINE och utveckla den tillsammans med Malcolm McKeon Yacht Design. Genom att introducera SR53X får vi en ny dimension som tillmötesgår alla behov för både professionella och privata kunder.

Info: www.windyboats.com