4 november, 2021

Handhållen GPS med högupplöst färgskärm

Garmin GPSMAP 79s är en handhållen marin GPS framtagen för att förse dig som är ute på sjön med ett lättanvänt navigeringsverktyg som är enkelt att ta med.

Pressmeddelande:

GPSMAP 79s bygger på funktionalitet i GPSMAP 78-serien och har en helt ny design med moderna funktioner och stöd för BlueChart g3 sjökort som ger förbättrade navigeringsfunktioner och ökad trygghet då du är ute på sjön. GPSMAP 79s har en robust och vattentät design som passar flertalet olika livsstilar.

GPSMAP 79s har en inbyggd baskarta över hela världen och stöd för Garmins nedladdningsbara sjökort. Den har även en lutningskompenserad 3-axlad kompass samt stöd för flera olika GPS-system, vilket ger ännu mer tillförlitlig positionering.

GPSMAP 79s fungerar utmärkt i alla förhållanden då den förhindrar imbildning och visar kartorna i förbättrad kontrast tack vare en större, optiskt buktad display med 2,5 gånger högre upplösning än tidigare. Speciellt framtagen för att passa livet på vattnet med en ny reptålig, transflektiv färgskärm som fungerar utmärkt även i solljus.

GPSMAP 79s har upp till 19 timmars batteritid med GPS och är vattentålig och den flyter i vattnet. Den har ett lagringsutrymme på 8GB och klarar att spara upp till 10 000 waypoints och 250 rutter.

Pris 3 749 kr.

Info: www.garmin.se