5 november, 2021

Humminbird reality-TV för sportfiskare

Humminbirds efterlängtade Mega Live börjar nu levereras i Sverige. Det är en ekolodsgivare som gör att sportfiskare kan se fisk och strukturer i realtid direkt på skärmen. Man kan tydligt se hur fisken reagerar på betet för att till slut hugga.

Genom att nyttja Mega Live tillsammans med annan enastående teknik från Humminbird får användaren ett bra hjälpmedel för att förbättra sitt fiske. Tack vare avancerade algoritmer synkas alla givare i nätverket för att ge en störningsfri bild. Man kan använda MEGA 360, MEGA Side/Down Imaging samt Dual Spectrum CHIRP samtidigt.

Mega Live levererar tre olika vyer för att ge optimala förutsättningar vid varje tillfälle. Justera enkelt mellan Down, Forward och Landscape genom att vrida givaren.

Mega Live är kompatibel med Samtliga APEX och SOLIX, samt Helix 8-15 G3N/G4N och även HELIX 7 G4N. Givaren kopplas in via Humminbird Ethernet, antingen direkt i en enhet eller via en Humminbird nätverksswitch. Mega Live kan monteras på Minn Kota Ultrex motorer eller på ett separat fäste, till exempel Mega Mount från Comstedt.

Pris 20 995 kr.

Info: www.comstedt.se