20 januari, 2022

Yachtsale exklusiv återförsäljare av Prestige i Sverige

Prestige är synonymt med tidlös design och klassisk lyx. Det franska varumärket, som är del av Beneteau Group, skapar exklusiva motorbåtar i storleksklassen 40–70 fot. Prestige har tre olika modellprogram: F-Line, S-Line och senaste tillskottet X-Line med flaggskeppet X70.

Från 1 januari har Yachtsale tagit över generalagenturen för motorbåtsmärket Prestige i Sverige.

–Det är såklart väldigt kul att vi får chansen att addera Prestige till vår portfölj och att Beneteau Group väljer att utöka sitt samarbete med oss. Det är ett spännande varumärke som satsar mycket på utvecklingen av sitt modellprogram och teknisk innovation, vilket har gjort dem till ett av de ledande motorbåtmärkena, säger Mattias Kennebäck, vd och grundare, Yachtsale Sweden AB.

Utöver Prestige är Yachtsale även generalagent för Beneteau.

– Detta utökar och kompletterar vår portfölj. Vi har många kunder som efterfrågar större båtar och med detta kan vi tillgodose deras behov och önskemål.

Varumärket Prestige har funnits i drygt 30 år och har levererat över 4 000 båtar.

– Jag tror att kunderna uppskattar den tidlösa och eleganta designen. Det är klassiska och välbyggda motorbåtar med alla bekvämligheter man kan önska, säger Mattias.