10 februari, 2022

Simrad presenterar ny generation NSX sjökortsplotter och ekolod

Simrad Yachtings senaste multifunktionsdisplay (MFD) – Simrad NSX –är det senaste inom utvecklingen av plottrar och ekolod för motorbåtsägare och en ny produkt i mellanklassen i Simrad-portföljen.

Pressmeddelande:

Simrad NSX finns i skärmstorlekarna 7, 9 och 12 tum och är baserad på ett nytt operativsystem som har skapats från grunden för att förbättra båtupplevelsen.

NSX har ett innovativt och modernt gränssnitt med en ny, intuitiv pekskärm med klara vyer av sjökortsdetaljer med kraftfulla C-MAP-navigationsfunktioner och kompatibilitet med ekolod, radar och autopilotsystem. Enkla installationsguider hjälper användarna genom varje steg under installationen av enheten, och Simrad-appintegrationen gör det enklare än någonsin att ansluta en smartphone.

NSX är fullmatad med Simrad-teknik och är utformad med ett brett ekosystem som gör det möjligt för användare att utöka MFD-enheten med ytterligare funktionalitet, enklare integrationer och stöd för ett brett utbud av tredjepartsapplikationer. Båtägare som fiskar kan använda NSX för att visa högupplösta bilder under och vid sidorna med Active Imaging och CHIRP-ekolod, SideScan/DownScan Imaging och FishReveal eller söka ännu större djup med ett brett utbud av kompatibla givare. Användare kan enkelt integrera med sin radar och få ut det mesta av sina autopilotsystem genom att ansluta till automatisk ruttdragning.

 

Simrad NSX kostar från 12 890 kr och inkluderar höjdpunkter som:

 • Olika displaystorlekar med flera skärmkonfigurationer som passar användarens behov.
 • Stöd för nästa generations C-MAP Discover X och Reveal X marinoptimerade sjökort.
 • Nätverks- och anslutningslösningar, inklusive modeminsticksprogram för ytterligare enheter som kan anslutas och en ethernet-port för fullständiga nätverksfunktioner i framtiden.
 • Omfattande appintegration från tredjepart ger mångfald i integration och stöd för flera leverantörer.
 • Installationsguiden hjälper användare att gå igenom installationen för att göra det enklare och snabbare.
 • Fullständigt redigerbart och anpassningsbart med skärmanpassning med smart dra-och-släpp-funktioner och fullständigt redigerbara instrumentpanel.
 • Förbättrade dag- och nattlägen. Redo för användning i alla väder- och ljusförhållanden.
 • Batymetri med hög upplösning som visar exakta konturlinjer ned till en detaljnivå på 1 fot med kompatibla sjökort.
 • Vår snabbaste Autorouting någonsin med förbättrad planering och ruttdragning
 • Få igång systemet på nolltid. Motor- och tankinställning, autopilotoptimering, radardockning och vattenkalibrering och mycket mer.
 • Problemfri trådlös programvaruuppdatering och dataöverföring.

Info: www.simrad-yachting.com