11 februari, 2022

Uppdaterade hamnböcker över Stockholms skärgård och Åland

Förlaget Brixham Books har ett par nya hamnböcker på gång i vår. Det är en ny och omarbetad upplaga av Ålandsguiden – “Åland: De 50 bästa hamnarna” samt en engelsk version av Stockholms skärgård – Stockholm Archipelago: The 50 Best Harbours”.

De nya guiderna följer den nya uppskattade layouten från ”Stockholms skärgård: De 50 Bästa hamnarna” som kom ut våren 2020 och ”Öregrunds övärld: Från Arholma till Örskär” våren 2021.

Kartsidorna har fått en delvis ny layout, där översiktskarta och detaljkarta över varje hamn nu finns på samma sida. Det blir då mer utrymme för grafik, bilder och flygbilder, för att läsaren ska få en så bra uppfattning som möjligt om varje hamn.

Detaljerad färggrafik visar vinddata och distanser samt barn- och badvänlighet. Personlig värdering ger plus och minus för varje hamn.

Info: www.brixham.se