9 maj, 2022

Brabus lanserar Shadow 900 Deep Blue Signature Edition

Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition är en helt ny modell från Brabus. Det är en raffinerad dagtursbåt som hade premiär på Mallorca och Palmas båtmässa i april. Den nya modellen är designad för dem som vill uppleva en båt med höga prestanda i kombination med en egen stil.

Axopar, som tillsammans med bilförädlaren Brabus står bakom Brabusbåtarna, har utlovat fler spännande modeller. Shadow 900 Deep Blue Signature Edition är en efterföljare till Brabus Shadow 900 Black-Ops Limited edition. Skillnaden är bland annat att den nya versionen ännu mer ska ge en typisk Brabuskänsla till båten. På samma sätt som de lyxiga Brabus superbilarna får båten högt fokus på detaljer.

Brabus Shadow 900-serien är utrustad med ett urval av premiumfunktioner och detaljer, allt från Deep Blue-färgschema till smart och nytänkande utrymmesutnyttjande. Kunderna kan välja mellan ett helt öppet akterdäck, ett omfattande utrustningspaket, förvaring för äventyrs- och friluftslivsutrustning eller den lyxiga och bekväma akterkabinen med en ”queen size” sovplats.

För mer komfort och socialt utrymme ombord kan Shadow 900 Deep Blue Spyder och Sun-Top-modellerna levereras med ett nytt och förbättrat loungepaket, som ger bättre möjligheter för avkoppling eller kvalitetstid med familj och vänner.

Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition är försedd med dubbla Mercury Marine 450R 4,6-liters V8 utombordsmotorer. Båten har en toppfart på över 60 knop, men den är samtidigt enkelt att hantera och köra. På instrumentbrädan sitter multiskärmar med pekskärmsteknik medan båtens intelligenta styrmodul med bogpropeller ger hög manövrerbarhet.

Bildtext: Brabus Shadow 900 Deep Blue.


Axopar och bilförädlingsföretaget Brabus har ett långtgående samarbete.