9 maj, 2022

Övervakningskamera för hamnen

Arlo lanserar Go 2 Security Camera för den svenska marknaden. Den nya utomhuskameran möjliggör för användare att skydda mer än 99 procent av alla platser med hjälp av Wifi eller via den inbyggda SIM-kortläsaren för 3G-/4G-uppkoppling.

Go 2 är Arlos mest mångsidiga säkerhetskamera. Kameran kan automatiskt växla över till 3G/4G-uppkoppling om Wifi-anslutningen bryts. Installationen av Arlo Go 2 är helt trådlös, användare kan komma igång med att skydda sin egendom på mindre än fem minuter. Med sin SIM-kortläsare och långa batteritid passar Arlo Go 2 bra för att vaka över husvagnar, båtar, gårdar och mycket mer.

Med Arlo Go 2 är det även möjligt att streama 1080p-video i färg direkt till din telefon dygnet runt – så att användare kan se aktiviteter direkt när de händer. För mer avancerad övervakning ger ett Arlo Secure-abonnemang tillgång till branschledande säkerhetsfunktioner och anpassningar för smart igenkänning. Det ger kameran möjligheten att skilja på människor, djur och fordon, så att användaren endast notifieras om saker som är relevanta för dem. Arlo Secure ger dessutom upp till 60 dagars molnlagring.

När rörelser upptäcks skickar Arlo Go 2 en notifikation till användarens telefon eller annan smart enhet – oavsett var man befinner sig i världen. Om användare ser ett potentiellt hot kan de på håll aktivera den inbyggda sirenen, tvåvägsljud eller inbyggda strålkastaren för att avskräcka inkräktaren. Det är även möjligt att konfigurera strålkastaren att manuellt slås på när Arlo Go 2 känner av rörelser.

Pris 3 290 kr.

www.arlo.com