15 juli, 2022

Nytt avsnitt av Båtlivspodden – Maria Lannér om ”Båtcoach & Relationsräddare”

Nu finns det ett nytt avsnitt av Båtlivspodden, Båtlivs egen podd. Gäst den här gången är Maria Lannér.

Vi inleder avsnitt 6 med medaljregn och båtmässebonanza. Lars-Åke Redéen ger tips på hur man undviker motorhaveri och hål i plånboken under sommarens dagar på havet och Hanna slår ett slag för högfartsnavigering. Vi pratar om västkustens stora folkfest Tjörn Runt och om Svenska Båtunionens projekt #livetibåtlivet. Sist, men inte minst, laddar vi upp med goda nyheter för alla göteborgare med elbåt…

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här gången intervjuar Hanna Hellberg Båtlivs medarbetare Maria Lannér under rubriken ”Båtcoach & Relationsräddare”.

Det står båtcoach på Maria Lannérs visitkort, men vi vill påstå att det hade lika gärna kunnat stå relationsterapeut. Veckans gäst tar med oss på en själslig resa i hamnbassängen och vi får reda på vad det vanligaste misstagen vi gör när vi kör båt, och hur vi kan tänka om kring stressade situationer på sjön. Förutom goda råd inför sommarens utflykter får vi också tips på hur man kan träna tilläggning i mataffären: ta med fendrarna nästa gång du går och handlar…

Här är länken till podden: https://pod.batliv.se/

Programledare: Hanna Hellberg

Bisittare: Lars-Åke Redéen

Gäst: Maria Lannér

Producent/Ljud: Tina Jacobsson

Båtlivspodden är ett initiativ från tidningen Båtliv, Svenska Sjö Båtförsäkringar och Svenska Båtunionen.

Båtlivspodden finns på Instagram: @batlivspodden