19 juli, 2022

Nimbus Group lanserar båtleasing för Bella och Falcon

Nimbus Group AB har inlett ett samarbete med företaget Brandt Båt AB som innebär att det blir möjligt att privatleasa båtar av varumärkena Bella och Falcon via Brandt Båt AB. Bella och Falcon blir därmed de första volymmärkena på den svenska båtmarknaden som erbjuds med den nya finansieringsmodellen.

Pressmeddelande:

Samarbetet innebär att Brandt Båt redan idag börjar marknadsföra och sälja Bella och Falcon inför nästa säsong, både som kontantköp, båtfinans och privatleasing. Brandt båt kommer marknadsföra och sälja Bella och Falcon i området ”Fyrstad” (kommunerna Lysekil, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg i Västra Götalands Län) och kommer ta emot kunder i sina anläggningar i Trestad Center och Fiskebäckskil.

Nimbus Group har en tydlig tillväxtstrategi som bland annat bygger på att kunna erbjuda ett brett och attraktivt utbud av båtar på intressanta båtmarknader.

– Samarbetet med Brandt Båt AB innebär att vi får en större exponering mot kund samtidigt som det också öppnar för en helt ny modell för båtköp. Att köpa båt är ett stort beslut och genom samarbetet med Brand Båt kan vi erbjuda ännu fler kunder en möjlighet att förverkliga sina båtdrömmar, säger Michael Bohm, marknadsdirektör på Nimbus Group.

Brandtkoncernen är en familjeägd koncern i fjärde generationen med verksamhet på 18 orter i Västra Götaland. Koncernens 27 anläggningar omsatte 2021 knappt 3,5 miljarder SEK. Samarbetet med Nimbus Group innebär en breddning av sortimentet och en möjlighet att erbjuda kunderna ett större utbud av välkända, skandinaviska båtar.

– Vi är mycket glada över att kunna utöka vårt sortiment med Bella och Falcon, båda välkända kvalitetsprodukter. För oss på Brandt Båt betyder samarbetet med Nimbus Group att vi kan tillgodose än fler båtbehov med hjälp av produkter och erbjudanden anpassade för olika plånböcker, säger Simon Ekbom, vd för Brandt Båt AB.