12 augusti, 2022

Båtlivspodden nytt avsnitt – skitviktigt avsnitt!

Visste du att det varje timme spolas upp ungefär fem badkar med skräp längs Bohuskusten? I avsnitt 8 får vi besök av Johanna Ragnartz, vd på Håll Sverige Rent. Vi pratar om problematiken med plast, fimpar och vikten av få med barnen på skräptåget.

I veckans nyhetssvep nördar vi ner oss i alternativa båtbränslen och Lars-Åke berättar om två nya spännande samarbeten. Vi pratar också om hur artificiell intelligens (AI) både kan effektivisera och revolutionera. Häng med!

Programledare: Hanna Hellberg
Bisittare: Lars-Åke Redéen
Gäst: Johanna Ragnartz
Producent/Ljud: Tina Jacobsson

Här är länken till podden: https://pod.batliv.se/
Båtlivspodden är ett initiativ från tidningen Båtliv, Svenska Sjö Båtförsäkringar och Svenska Båtunionen.
Båtlivspodden finns på Instagram: @batlivspodden