3 januari, 2023

Segelbåtsvisning med Bavaria och Diva på Orust 5–8 januari

Årets första segelbåtsvisning står Bavaria Sverige för. De ställer ut intressanta båtar från både Bavaria och Diva 5–8 januari på Orust.

Pressmeddelande:

Börja det nya året med att upptäcka nya spännande segelbåtar! Under trettondagshelgen i Henån kan du se Bavarias nya succémodeller C38 och C42. Här kan du också se den välseglande Diva 34 SC och den innovativa dagseglaren Diva 24 DC.

Bavaria C42 utsågs till ”Årets segelbåt” i Europa 2021 och visas i hallen i Henån. Vald för sina fina seglingsegenskaper och med en komfort som sticker ut. Här visas modellen med en exklusiv inredning i valnöt.

Nya Bavaria C38 erbjuder samma nydanande egenskaper som C42 men i ett lite mindre format. Båten är hyllad världen över för sina seglingsegenskaper med vinst i det tuffa Skagen Sea race i somras. Det här är en rymlig 38 fots segelbåt med moderna former.

Diva 34 SE är en modern cruiser/racer när den är som bäst. Segling och boende som en 40-fotare i ett lätthanterligt format. Det här är en båt som gläder hela familjen på semesterseglingen.

Diva 24 DC erbjuder segling som det kan vara; enkelt, naturnära och miljövänligt. Båten är unikt enkel att hantera på trailer och har seglingsegenskaper som betydligt större båtar.

Mer information om båtarna: www.bavariasverige.se och www.divayachts.se

Öppettider alla dagar mellan 11:00 och 18:00.