27 januari, 2023

Bavaria C46 i Düsseldorf – tillgänglig senare i år

Bavaria Yachts visade sin helt nya C46 på Boot Düsseldorf. 46-fotaren blir tillgänglig senare i år och ska bli en fortsättning framgångarna med C-Line och är en vidareutveckling baserad på de två tidigare modellerna C38 och C42.

C46 har flera nyheter. Bland annat är skrovdesignen uppdaterad med sin typiska för och slag i sidorna för att ge bättre seglingsegenskaper samt skapa mer utrymme och ökad komfort.

Liksom tidigare C-Linemodeller skapades Bavaria C46 i samarbete mellan Bavarias utvecklingsteam och Cossutti Yacht Design. Det innebär bland annat en kombination av Bavarias generösa innerutrymmen och goda seglingsprestanda samt större komfort ombord. Båten är designad för alla former av segling oavsett om det är avslappnad och säker segling med en liten besättning, enmanssegling eller cruising med en stor besättning som vill kappsegla.

Kunderna kan välja mellan olika layouter från tre till fem hytter, inklusive en layout med fyra kabiner och fyra badrum eller tre kabiner med en extra separat kabin som kan användas till exempel som förvarings- och verktygsrum eller för sjökläder.

Fakta Bavaria C46

Längd:                                 14,86 m

Längd skrov:                      13,95 m

Längd v l:                            13,31 m

Bredd:                                 4,70 m

Djup:                                    2,30 m

Segelarea:                          115 m2

Info:                                     www.bavariasverige.se