8 mars, 2023

Ett nytt sätt att testa båtlivet – ”HYR – KÖP!”

Det kan vara svårt att köpa rätt båt. Utbudet är gigantiskt. Först vid användning i verkligheten märker man om båten passar. För Dyvik Marina norr om Stockholm är det viktigt att deras kunder hittar rätt båt för sin användning och specifika behov.

Att köpa båt utan att prova ordentligt är vanskligt. När man provar får man alltid en bättre uppfattning i praktiken. Rätt ekipage ger bättre båtförare, tryggare passagerare och ett säkrare båtliv.

Dyvik Marina och Hyrbat.se lanserar nu en ny tjänst ”HYR – KÖP!” där man innan köp får möjligheten att först hyra båten. Hyrköp finns för alla båtar som säljs på Dyvik Marina.

Under och efter hyresperioden finns möjligheten att köpa båten enligt en avräkningsmodell. Under hyran ingår precis som vid vanlig båthyra hos hyrbat.se båtplats, försäkring och Sjöassistans. Ett enkelt och säkert sätt att testa båt och båtliv!

Träffa Dyvik Marina och Hyrbat.se i monter A07:14 på båtmässan Allt för Sjön den 7–12 mars och 16–19 mars på Stockholmsmässan. I montern visar det upp ett urval av båtar från Silver och Sting de berättar om fördelarna med att både hyra och hyrköpa båt.

Hyrbat.se har funnit sedan 2011 och var en av de första i Sverige med att erbjuda hyrbåtar för dagsturer via en professionell marina. På hyrbat.se kan man hyra båt per dag, helg eller till och med en hel sommar.

Att hyra en båt via hyrbat.se ska vara lika enkelt och smidigt som att hyra en bil. Hyrbåtarna är aldrig äldre än tre år och gås noga igenom inför varje hyra. Båtarna är välutrustade, har försäkring med Sjöassistans och möjlighet till båtplats ingår alltid i hyran. Marinornas kunniga personal ser till att man före, under och efter båthyran får professionellt bemötande och service.

Dyvik Marina är fullservicemarina med varv och verkstad norr om Stockholm som erbjuder allt som hör båtlivet till. Förutom båt- och motorförsäljning finns här båtplatser sommar som vinter, sjömack med sjöbutik/ sommarcafé och de flesta alla tänkbara varvs- och båttjänster.

Foto: Hyrbat.se