3 augusti, 2023

Sorrento 100 – stor weekendbåt från Polen

Båttillverkaren Parker i Polen har gedigen erfarenhet som producent av bland annat Askeladden motorbåtar. De bygger även båtar under eget varumärke. Parker 100 Sorrento är en ny och rejäl weekendcruiser eller dagtursbåt med plats för tio personer.

Sorrento 100 har två steg i skrovet och är byggd för dubbla utombordare. Ombord finns sovplats för fyra vuxna i två hytter. Olika kapellösningar – Bow Sun Lounge och Side Pillar Canopy – gör att man kan vara ute på sjön i alla väder. Båten har även modulära sittplatser som gör att man enkelt kan skapa en extra tvåbädds dubbelsäng och därmed få totalt sex bäddar. Stora sidorutor i kabinen ger en ljus och luftig social del av båten.

Fakta Parker 100 Sorrento

Längd:         10,48 m

Bredd:          3,15 m

Djup:            0,42 m

Bränsle:       465 liter

Vatten:         465 liter

Motorer:       2×350 hk max

Personer:    10

CE-klass:     B

Info:              http://www.parkerpoland.eu/