27 september, 2023

Seglingens Mästare avgörs 9–10 oktober

Vem blir årets Seglingens Mästare 2023? Den 7–8 oktober gör närmare 40 besättningar med 160 seglare upp om en av de mest prestigefyllda titlarna inom svensk segling på Marstrand – Seglingens Mästare.

SM- och JSM-vinnare tillsammans med seglingslandslaget med några av våra senaste VM- och EM-medaljörer möts i korta race nära land. Kom och följ de spännande seglingarna från Strandverket med start kl. 9.30 på lördag eller följ livesändningen direkt i mobilen.

Kunniga kommentatorer underhåller och många spännande intervjuer med olika seglingsprofiler. Du håller dig uppdaterad genom att gilla Facebooksidan @seglingensmästare där det finns länkar, bilder och uppdateringar hela helgen. Välkommen!

Mer info på svensksegling.se: https://www.seglingensmastare.se/

Foto: Daniel Stenholm.