11 oktober, 2023

Eriksberg Boat Show får nya ägare

Nu är det officiellt att mässarrangören At Event Sweden AB tar över Eriksberg Boat Show. Den 12–14 april 2024 kommer arenan för båtälskare tillbaka till Eriksbergsdockan i centrala Göteborg. Det vankas många nyheter och större satsningar för att göra mötesplatsen till 2024 års båthändelse.

Pressmeddelande:

Hur känns det att lämna över rodret för Eriksberg Boat Show till At Event Sweden?

– Det har varit ett fantastiskt nöje att starta en båtmässa som lockat fler än 35 000 besökare första året och som samtidigt har sitt naturliga användningsområde, vattnet, som arena. Att nu lämna över rodret till At Event känns för mig som en enorm trygghet. At Event är ett erfaret mässbolag som är vana vid utomhusarrangemang, publika som fackliga. De visar återkommande på innovativa och framgångsrika varumärken i sin portfölj och jag är övertygad om att de kommer ta Eriksberg Boat Show till nästa nivå säger Kjell Hansson, tidigare vd Eriksberg Boat Show.

Som ny ägare till Eriksberg Boat Show, hur är känslan inför 2024?

– Vi på At Event har under drygt 2 års tid varit med och bidragit till att aktivera området kring Eriksberg kopplat till vårt arbete med Eriksbergshallen och alla eventen som sker där. Här har vi ett spännande samarbete tillsammans med Quality Hotell 11. Nu ser jag verkligen fram emot att fortsätta att utveckla både det samarbetet men även hitta nya möjligheter i området här på Eriksberg. Det är en fantastisk plats som Eriksbergs Boat Show genomförs på och här finns oerhörda möjligheter för mötesplatsen. Båtarna är i sitt rätta element och besökarna får möjlighet att uppleva dem på bästa sätt säger mässansvarige, Ola Lundqvist.