6 februari, 2024

Atlantica är ny försäkringspartner till Tohatsu

Partnerskapet innebär att Atlantica kan erbjuda ett skräddarsytt försäkringsskydd för båtägare med Tohatsu båtmotorer. Samarbetet inleds i februari 2024.

Pressmeddelande:

Tohatsu har tillverkat båtmotorer sedan 1956 och är Japans äldsta utombordartillverkare. Sedan 1996 är Kellox, en ledande importör av båtar och båtmotorer inom de nordiska länderna, distributör av Tohatsu i Sverige. Det är via Kellox som Atlantica nu blir Tohatsus försäkringspartner i Sverige – ett strategiskt viktigt partnerskap för att nå ut till ägare av både nya och begagnade Tohatsu-båtmotorer.

Hos Atlantica finns redan många Tohatsu-båtmotorer försäkrade och det finns stor erfarenhet av att hjälpa Tohatsu-ägarna. Nu ser teamet på Atlantica fram emot att lära känna dem ännu närmare.

– Jag är både glad och stolt över förtroendet som vi nu får från Tohatsu och Kellox. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa båtägare och god förståelse för deras behov. Det har vi tagit med oss i det skräddarsydda försäkringserbjudandet som vi har skapat tillsammans med Tohatsu. Nu ser jag fram emot att välkomna ännu fler Tohatsu-ägare till oss, säger Anders Ritzler, partneransvarig på Atlantica.

På Kellox känner man stort förtroende för Atlanticas kompetens och engagemang för att hjälpa de gemensamma kunderna på bästa sätt:

– Med Atlantica får vi en engagerad och väletablerad partner, som har en god förståelse för våra kunders behov. Jag ser fram emot att i vårt samarbete bidra till ett smidigt och roligt båtliv för våra gemensamma kunder, säger Jörgen Lundén, Country Manager Tohatsu Sverige.