16 april, 2024

Erbjudande till Båtlivs läsare – Uppdaterad Hamnguiden Online app

Båtliv fortsätter samarbetet med norska Hamnguiden. Den nya versionen av appen är förbättrad rent tekniskt. I år är också området utvidgat till att omfatta alla natur- och gästhamnar mellan Arholma och Örnsköldsvik (Höga Kusten). Antalet hamnar som även presenteras med drönarfilm ökar för varje år.

Alla Båtlivs läsare får gratis tillgång till Hamnguiden på nätet via koden nedan. Läsare som tidigare har utnyttjat erbjudandet kan inte använda årets kupongkod.

Det är norska Hamnguiden Online som erbjuder Båtlivs läsare detta. Hamnguiden Online är ett samarbete mellan norska Skagerrak Forlag och svenska Hydrographica. Gå in på Hamnguidens hemsida och skapa ett ID. Installera därefter gratisappen Hamnguiden i Appstore eller Google Play och börja därefter ta del av erbjudandet.

Om du vill ha tillgång via telefonen eller iPad är det bäst att använda appen. Efter att ha laddat ner gratisappen från App Store eller Google Play loggar du in med samma Harbouguide ID. Det går dock lika bra att använda Hamnguiden direkt från PC eller Mac även utan app.

För att få tillgång till databasen går du in och skapar ett ID på Harbourguide: https://www.harbourguide.com/se/subscription/

På sida 2 under registreringen lägger du in kortinformation och väljer mellan års- eller månadsabonnemang på Hamnguiden Online. Valet spelar dock ingen roll eftersom kupongkoden gör att ingen avgift tas ut. Kupongkoden som ska användas är: HGP2024BATLIV.

Därefter är det bara att fritt surfa runt bland all informationen, som täcker stora delar av Sverige (inklusive Vänern och Vättern) samt Danmark och Norge.

Info: www.harbourguide.com


Hamnguidens app är uppdaterad i år.