24 april, 2024

ICA Försäkring lanserar ny båtförsäkring med Svenska Sjö

Nu erbjuder ICA Försäkring en ny båtförsäkring i samarbete med Svenska Sjö. ICA Försäkring har sedan starten 2015 haft som långsiktig ambition att ha ett brett produktutbud för att passa ICA-kundernas olika behov med enkelhet och prisvärde i fokus. Nu kompletteras utbudet med båtförsäkring.

Båtförsäkringen är ett samarbete med Svenska Sjö där ICA Försäkring är riskbärare och står för marknadsföring, kundservice och distribution medan Svenska Sjö står för administration och skadereglering. Förutom de vanliga momenten ingår alltid assistans och ICA-bonus på premien. Som Stammis på ICA har man även möjlighet till kampanj och samlingsbonus.

– Svenska Sjö är en kompetent partner med gedigen erfarenhet och en stor förståelse för båtfolkets behov när det kommer till försäkringsskydd, säger Per Widemar, vd på ICA Försäkring.

Per Nikolausson, vd på Svenska Sjö, berättar mer.

– ICA Försäkring har en stark ambition att erbjuda ICAS kunder en bra och omfattande försäkring som väl mappar ICA kundernas behov. Med vår expertis och vårt nätverk av varv och kunnande har vi förmågan att snabbt hantera kundernas problem så att de kan komma ut på sjön igen, säger Per Nikolausson, vd på Svenska Sjö.

Försäljningsstarten inleds med en drygt två månader lång kampanj, där kunderna får 250 kronor i extra ICA-bonus vid köp av båtförsäkring. Bonusen kan användas i ICAS butiker och på Apotek Hjärtat. Läs mer om försäkringen här.

Foto: Nimbus Boats.