24 juni, 2024

Film om Hallberg-Rassy 340 – The Movie

Den nysläppta 41 minuter långa YouTube-videon ”Hallberg-Rassy 340 – The Movie” är en insiderblick från både segling och förklarande rundturer på och under däck. Följ med på denna segeltur i den västsvenska skärgården tillsammans med det välkända varvets försäljningschef Jonas Zelleroth.

Denna Germán Frers-designade 34-fotare är lika välbyggd som de större systrarna i Hallberg-Rassy-programmet. Hon känns mycket större än 34 fot, både när man seglar och när man rör sig under däck.

Hallberg-Rassy byggs i Sverige. Varvet grundades 1934. Alla 9 700 båtar har levererats i tid och varvet är obelånat och har aldrig försatts i ekonomiska svårigheter. Koncernen Hallberg-Rassy är familjeägd och familjeledd.

Se filmen här: https://www.youtube.com/watch?v=ss5E1z6OliU

July 10 2017 Hallberg-Rassy 340
Photo: Rick Tomlinson