23 augusti, 2017

AirBnB-tjänst för båtar i Sverige

Nu finns det en ny tjänst i Sverige för den som vill hyra ut sin båt, ungefär som bostäder via AirBnB. Det är en båtförmedlingsplattform som heter Skipperi och har som fokus att det ska vara lätt och säkert att hyra en båt.

Skipperi är redan beprövat i Finland. Nu skalas plattformen upp till Sverige och ett flertal länder till efter det. På kort tid har Skipperi, enligt en pressrelease från företaget, blivit en viktig plattform i Finland där båtägare hyr ut båtar direkt till andra personer. Skipperi tar hand om marknadsföring, avtal och utvärdering av båtar och hyresgäster för att skapa en trygg affär för båda parter.

Både privatpersoner och företag kan hyra ut båtar. För privatpersoner kan det vara en extra intäkt för att rusta upp båten eller täcka omkostnader för båten. För företag såsom marinor och återförsäljare är det ett bra sätt att tjäna pengar när begagnade och nya båtar ligger och vänta på en ny ägare. som ofta används för lite kommer ut på vattnet.

www.skipperi.se